Новини

Незвичний птах «Сорочинська сорока»… Різдвяні емоції та подарунки для маленьких глядачів 27 грудня 2023 | Культура

Кожен день грудня невпинно наближає нас до улюблених з дитинства різдвяно-новорічних свят! Вулиці міст наряджаються яскравими прикрасами та вогнями, встановлюються ялинки, а дітлахи відраховують дні та години до казкової ночі.


Пухнаста блакитна ялинка – справжня різдвяна красуня
Пухнаста блакитна ялинка – справжня різдвяна красуня 11 грудня 2023 | Інші новини

В жовтні 2022 року в парку громадської організації «Розбудова» було посаджено ялинку висотою п’ять метрів! Її чудово видно з будь-якого місця парку, вона гарно прижилася та стала улюбленим місцем для зустрічей і фотографувань відвідувачів.

Нова фасадна вивіска прикрашає вхід до парку
Нова фасадна вивіска прикрашає вхід до парку 06 вересня 2023 | Інші новини

Біля входу в парк, з боку дитячого майданчика встановлено фасадну вивіску «Парк ГО «Розбудова». Вона стала ще одним елементом повноцінного паркового комплексу, створенням якого Громадська організація «Розбудова» зайнялась в середині 2019 року і який з кожним роком, з кожним місяцем стає все більш сучасним та довершеним.

Новорічна казка! «Розбудова» запрошує юних глядачів на виставу «Красуня та чудовисько»
Новорічна казка! «Розбудова» запрошує юних глядачів на виставу «Красуня та чудовисько» 23 грудня 2022 | Культура

Вистава за мотивами старовинної французької казки «Красуня та чудовисько» вже не один рік з успіхом ставиться у столичному Молодому театрі. Діти та батьки з задоволенням переглядають шедевр Шарля Перро, який з роками, наче гарний напій, стає все більш цікавим та вишуканим.

Юні вихованці спортивного клубу на Одещині отримали нове екіпірування та інвентар
Юні вихованці спортивного клубу на Одещині отримали нове екіпірування та інвентар 11 листопада 2022 | Спорт В умовах військового стану, коли всі можливості держави та місцевих органів влади спрямовані на підтримку обороноздатності країни, не можна забувати про підростаюче покоління.
На лінію фронту відправлено два квадрокоптери Autel EVO II Pro V2
На лінію фронту відправлено два квадрокоптери Autel EVO II Pro V2 06 вересня 2022 | Війна 2022

Громадська організація «Розбудова» продовжує діяльність по підтримці Збройних сил України та інших силових підрозділів, які ведуть війну проти росії та намагаються відновити мир і територіальну цілісність України.

Бензиновий генератор передано Силам спецоперацій
Бензиновий генератор передано Силам спецоперацій 29 серпня 2022 | Війна 2022

Сучасна компактна електростанція, яка може стати як альтернативним, так і постійним джерелом струму, конче потрібна військовим підрозділам на передовій. Це незамінний інструмент, без якого виконання бойових завдань стає інколи неможливим.

ФК «Факел» готується представляти Гостомель в першості Бучанського району
ФК «Факел» готується представляти Гостомель в першості Бучанського району 12 серпня 2022 | Спорт

Чи не найкривавіші бойові дії після вторгнення Росії відбулись на півночі Київської області. Окупаційні війська у перші ж дні захопили селище Гостомель, аеропорт Антонова, розпочали тероризувати місцеве населення та руйнувати інфраструктуру. Жахи для гостомельчан завершилися лише наприкінці березня, коли знекровлені війська росіян не досягши бажаного були змушені поспіхом залишити вже напівзруйнований Гостомель.

Олег Дарадуда щомісяця отримує допомогу від ГО «Розбудова»
Олег Дарадуда щомісяця отримує допомогу від ГО «Розбудова» 04 серпня 2022 | Війна 2022

Допомога підрозділам на передовій є вагомою складовою діяльності волонтерів ГО «Розбудова». Проте не забуваємо і про окремих бійців, які своєю мужністю та відвагою боронять рідну землю, щоденно вирішуючи на фронті надскладні завдання. На превеликий жаль, втрати є невід’ємною частиною будь-якої війни. А також поранені, пропалі без вісті, що потрапили в полон тощо.

Півтора місяці на фронті, або історія одного авто
Півтора місяці на фронті, або історія одного авто 25 липня 2022 | Війна 2022 Одним із важливих напрямків допомоги волонтерів ГО «Розбудова» українській армії є придбання авто. Переважно це позашляховики, які використовуються військовими для пересування по пересіченій місцевості, транспортування невеликих вантажів, зброї тощо.
Квадрокоптери, тепловізори, протигази відправлено на передову
Квадрокоптери, тепловізори, протигази відправлено на передову 19 липня 2022 | Війна 2022

Бійці 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха з перших днів військової агресії з боку Росії захищають нашу землю на східних кордонах. Хлопці та дівчата мужньо приймають бій, тримаючи оборону та руйнуючи плани чисельнішого та краще озброєного супротивника.