Спорт

Юні вихованці спортивного клубу на Одещині отримали нове екіпірування та інвентар 11 листопада 2022 | Спорт В умовах військового стану, коли всі можливості держави та місцевих органів влади спрямовані на підтримку обороноздатності країни, не можна забувати про підростаюче покоління.

ФК «Факел» готується представляти Гостомель в першості Бучанського району
ФК «Факел» готується представляти Гостомель в першості Бучанського району 12 серпня 2022 | Спорт

Чи не найкривавіші бойові дії після вторгнення Росії відбулись на півночі Київської області. Окупаційні війська у перші ж дні захопили селище Гостомель, аеропорт Антонова, розпочали тероризувати місцеве населення та руйнувати інфраструктуру. Жахи для гостомельчан завершилися лише наприкінці березня, коли знекровлені війська росіян не досягши бажаного були змушені поспіхом залишити вже напівзруйнований Гостомель.

Підтримаймо розвиток дитячого футболу!
Підтримаймо розвиток дитячого футболу! 23 червня 2021 | Спорт Пройшли матчи групового етапу Чемпіонату Європи з футболу-2020, який минулого року був відкладений через covid-19.
У новій формі зіграли на футбольному фестивалі
У новій формі зіграли на футбольному фестивалі 11 червня 2021 | Спорт У селі Сергіївка, що на Одещині, відбувся футбольний фестиваль «GREEN PARK FESTIVAL 2021», участь в якому взяли юні вихованці футбольного клубу «Гостомель».
Дитячий футбольний турнір до Дня Святого Миколая
Дитячий футбольний турнір до Дня Святого Миколая 21 грудня 2020 | Спорт

19-го грудня, на улюблене всіма дітлахами свято День Святого Миколая, у Гостомелі за ініціативи ФК «Гостомель» та за підтримки ГО «Розбудова» відбулися дитячі футбольні турніри у віковій категорії 9-11 та 5-8 років.

Гостомельські футболісти отримали від ГО «Розбудова» необхідний інвентар
Гостомельські футболісти отримали від ГО «Розбудова» необхідний інвентар 28 вересня 2020 | Спорт

В рамках підтримки самобутнього та цікавого футбольного проекту – дитячої футбольної школи «Гостомель» – Громадська організація «Розбудова» передала юним гравцям та їхнім тренерам чималий перелік спортивного інвентарю для проведення ігор та повноцінного тренувального процесу.

Пробіг під каштанами: благодійний захід відбувся
Пробіг під каштанами: благодійний захід відбувся 02 червня 2020 | Спорт У 2020 році День Києва суттєво відрізнявся від попередніх років. Всього кілька днів, як зняті обмеження, пов’язані з поширенням коронавірусу.
Майбутні чемпіони починають тренування
Майбутні чемпіони починають тренування 27 травня 2020 | Спорт

 

В Україні поступово знімаються карантинні обмеження. Знову стали гостинними для відвідування парки, сквери та спортивні майданчики. Невдовзі почнуть тренуватися й готуватися до змагань юні футболісти.

 Новий марафон на День Києва – Пробіг-онлайн
 Новий марафон на День Києва – Пробіг-онлайн 15 травня 2020 | Спорт

 

Щороку на початку травня члени ГО «Розбудова» розпочинали готуватися до благодійного заходу «Пробіг під каштанами», що традиційно проводився на День Києва на головній вулиці столиці.

Містам потрібні зелені зони
Містам потрібні зелені зони 06 травня 2020 | Спорт Відповідно до планів уряду, після 11 травня Україна поступово починає виходити з карантину, який був введений для запобігання поширенню коронавірусу.
Дитячий футбол після карантину
Дитячий футбол після карантину 10 квітня 2020 | Спорт Епідемія коронавірусу с примусовою самоізоляцією мільйонів громадян у квартирах викликає багато проблем з фізичнім розвитком та здоров’ям. Особливо у дітей, яким вкрай необхідно займатися спортом.

Піклуємося про здорове майбутнє

За роки незалежності спорт став візитною карткою України. На Олімпійських іграх підіймається синьо-жовтий прапор, весь світ знає видатних братів Кличків, Андрія Шевченка та Яну Клочкову. Але це професійний спорт, верхівка насиченого та різноманітного спортивного життя країни. В основі якого – масовий, дитячий, аматорський спорт.

ГО «Розбудова» всебічно підтримує футбольну команду «Факел» із міста Гостомель, яка успішно виступає у першості району. А також дитячу футбольну команду з Гостомелю. Впевнені, якщо із цих юних хлопчаків і не виростуть нові Блохіни або Шовковські, вони стануть здоровими, сповненими сил та натхнення людьми, щирими патріотами нашої чудової країни!